Detox kur

Detox kur

Detox kur

Udrens kroppen med en detox kur

Rent vand er vigtig ved en detoxification / detox kur

Detox kur

Detox eller detoxification eller på dansk udrensning.

Vi taler ikke om sultekur, så spis løs af alle de nedenstående fødevarer i den grønne spalte.

Husk at drikke RENT VAND med ppm under 30

Du kan komme til at opleve kropslige reaktioner som hovedpine, træthed og utilpashed. Måske vender endda symptomerne fra en tidligere sygdom tilbage (f.eks. blærebetændelse eller migræne), for at det kan rase helt ud af kroppen. Du kan også vælge at få støtte fra en behandler, såsom zoneterapeut eller detox terapeut.

Når kroppen renser ud, slipper den en masse frie radikaler ud, som skal bruge antioxidanter til at beskytte cellerne. Spis derfor ekstra mineraler og vitaminer under hele udrensningsprocessen. De vigtigste B- og C-vitaminer, zink og magnesium. Tag også mælkesyrebakterier og olier. Du kan også støtte op om detox med udrensende urter. Snak med en professionel behandler inden, hvis du er i tvivl.

Du skal ikke ligefrem løbe maraton, men afhængig af hvor meget du er vant til at bevæge dig, kan du sagtens gå eller løbe små ture – det er vigtigt med frisk luft.

Efter de tre dage vil du forhåbentlig have øget energi, opleve klarhed i hovedet, styrket immunforsvar, føle lethed i kroppen, have klar hud og øjne og være motiveret til en sund og dejlig dagligdag.

Når du er færdig efter de tre dage, skal du starte langsomt op igen. Det betyder grøntsager, rugbrød, fisk og kylling. Du må ikke leve efter denne kur hver dag, men vær forsigtig med at byde kroppen en masse forskellige stimulanser til at starte med.

Hvad udrenser en detox kur ?

En detox kur udrenser kun de organer der er direkte forbundet med maveregionen. En detox kur udrenser altså kun den mad og lidt mere af det som du har indtaget for nyligt. Hvis du virkelig ønsker at afgifte hele din krop skal der helt andre tiltag til.

Der findes flere metoder du kan udrense din krop på!

Den sikreste måde og nemmeste og muligvis også den ultimative sundeste måde du kan afgifte dit legeme på er at undgå at indtage mere gift og tungmetaller.

En måde er at du kun spiser ren kost det vil sige økologiske fødevare og fuldstændigt RENT VAND.

Rent vand har nemlig den egenskab at rent vand renser din krop for gift. Det tager ganske vist 3 – 10 år før din krop er blevet udrenset.

 

En anden og meget anerkendt metode er sauna detoxification!

Hvor kommer detox fra

Detox kommer oprindeligt af ordet toxiner der betyder gift. Detox betyder afgiftning og deraf navnet detox kur afgiftnings-kur.

Detox te

Det er dejligt at drikke, og nogle mener ligefrem også, at du kan rense kroppen for affaldsstoffer ved at drikke visse typer te. Ud over at skulle rense ud booster denne grønne og sorte te eftersigende også dit energiniveau, mindsker din trang til sukker og sænker appetitten. Drik teen i tre uger, og nyd, at den også har en skøn smag med sit indhold af økologiske ingredienser som brændenælde, citrongræs, ribs og enebær.

Spis meget af:

 • Alle slags grøntsager og meget gerne kål.
 • Krydderurter, fordi de går ind og understøtter processen.
 • Mandler, hasselnødder, paranødder, cashewnødder, pinjekerner samt hørfrø (gule og brune) og sesamfrø.
 • Masser af koldpressede olier af oliven, hørfrø og kokos. Plantemælk, også fra quinoagryn, mandel og havre.
 • Grønne og gule linser, kikærter, kidneybønner samt brune ris og røde thairis; hestebønner, sojabønner (tofu, sojayoghurt og sojamælk), quinoagryn.
 • RENT VANDHvorfor ?
 • Børste tænder i Økologisk tandpasta OPSKRIFT
 • Se også den VIGTIGE syre base balancen

Undgå at spise:

 • Kød, fjerkræ, fisk og æg – fordi de er svære at fordøje.
 • Mælkeprodukter, ost og smør – fordi de påvirker slimhinderne negativt.
 • Kaffe, sort te, cola, vin og alkohol – fordi de stresser nervesystemet.
 • Sukker, slik, kage og produkter med sødemidler – fordi de belaster nervesystemet og blodsukkeret.
 • Tomat, aubergine, peberfrugt og kartofler – fordi de kan være allergifremkaldende.
 • Hvede, rug, byg, havre, spelt – fordi de indeholder gluten, kan være allergifremkaldende og er svære at fordøje.
 • Børst IKKE tænder med fluor

Detoxification

Tekst

Tekst

 • Detox kur ( 1600 )

 • Detoxification ( 5 )

Ansvarsfraskrivelse:

Ingen informationer, udtalenser og oplysninger på denne hjemmeside, er evalueret af offentlig myndighed, den danske Lægemiddelstyrelse-eller Fødevarestyrelse. Denne side er oplysning om vores og andres erfaring og er ikke beregnet til selv at stille diagnose, behandle, helbrede eller forebygge nogen form for sygdom.