Materialer

Vores DNA er RENT VAND
Rent vand

Lav din egen vandmåling med en TDS måler

Hvilke overvejelser er der ?

Det der er afgørende for hvilke overvejelser man har før man køber et omvendt osmose anlæg, er ofte

 • Kvalitet
 • Håldbarhed
 • Samlet pris
 • Vedligehold og omkostninger
 • Design
 • Effekt, hvor meget renser et omvendt osmose anlæg i liter ?
 • Hvor længe holder et osmoseanlæg ?
 • Hvilke filter er der i et 4in1 vandfilter ? Læs mere
 • Hvilken partikler renser omvendt osmose ? Læs mere
 • Vandkvalitet test Se mere

Nyttige links til rent vand

Læs også om destilleret vand.

Læs mere om hvorfor du bør drikke rent vand.

Rent vand renser din krop for gift.

Hvorfor er ioniseret vand EKSTREMT sundt og forebyggende ? Læs mere her

hvor alle mineraler er blevet fjernet, så man står tilbage med rent vand.

Materialevalg for et effektiv osmoseanlæg er vigtig

Vi bestræber os på at være helt i front med at anvende, designe og fabrikerer produkter der mindst muligt skader mennesker og dyr samt vores allesammen natur.

Se video om hvor nemt du kan lave rent drikkevand

Omvendt osmose

Komplet omvendt osmose vandfilter:

 • Filterhuset designet i hårdt plast og rustfrit stål
 • Slanger fabrikeret i Polyethylen
 • Garanti, 2 år på alle dele uden udvendig slidtage
Udviklet til at holde i mange år

Polyethylen

Hvad er polyethylen ?

Polyethylen er en meget anvendt plasttype til forskellige anvendelser. Nogle af plasttyperne fremstilles gennem en højtrykspolymerisation af gas typen ethylene. Andre kan fremstilles gennem en højtrykspolymerisation.

Alle fremstår som et ukart, let, fleksibelt og sejt materiale med en glasovergangstemperatur på -120 °C.

Polyethylen har særdeles gode vand og fugtbestandighed og samtidig høj bestandighed overfor de fleste opløsningsmidler, hvilke er vigtigt for placering under vasken i private hjem.

Polyethylen fremstilles i forskellige varianter fra bøjelig til meget stive materialer. Nogle er stærke mens andre er mindre stærk.

Forkortelse:

LDPE (Low density polyethylene ) bruges bla. til folie, bæreposer og belægning på karton (fx er mælkekartoner indvendig belagt med LDPE), baljer, flasker og kabelisolering.

HDPE (High density polyethylene ) er meget mere formstabil end LDPE og bruges bl.a. til vand- og afløbsrør, flasker, baljer, spande og legetøj.

Polyethylen vandslange

Køb reservedele eller vandslanger til omvendt osmose her

Nono sølv filter

Hvad er nano sølv filter ?

Nano-sølv aktiveret kulfilter, fremstillet af naturligt kokosnødekulstof, med væsentlig virkning for at reducere smag, lugt, klor til forfiltrering og plus bakteriebestandighed konkurrerede med UV-sterilisator, men med omkostningsreduktionsløsning.
Om Nano-meter: Nano-meter (10-9 meter) er i spektrumpartikelstørrelserne mellem molekylær og DNA. Dækningen Bakterier sorterer ud over 650 arter for at skade mekanismen for kimens stofskifte. Interferensen af cellevæggen er rodfunktionen til at dræbe de eksisterende encellede bakterier og deres avl.
Funktioner: Lavt trykfald, høj kapacitet til at holde snavs, flere absorberende huller, stabil strømning for at opnå pålidelig ydelse og lang levetid.
Funktioner: For at fjerne chloroform, VOC, skadelige kemikalier, dårlig lugt og dele af metaller og pesticider.
Anvendelse: bolig, erhverv og industri.
Maksimal strømning: 0,75 GPM
Maksimalt tryk: 125PSI
Maksimal temperatur: 100 oF

Link

https://www.aquawin.com.tw/products/nano-silver-filter-B224-18.htm

Relaterede artikel – Nono sølv filter

Denne forskning vil forbedre vores forståelse af effektiviteten til fjernelse af mikroorganisme af det nanosølvbelagte polypropylenfilter, der bruges til vandrensning. Sølv-nanopartikler blev afsat på et cylindrisk polypropylen-vandfilter ved fysisk dampaflejringsmetode ved anvendelse af en modificeret Balzers-maskine. Tællingen af bakterier blev udført ved membranfiltermetode. Ved en strømningshastighed på 3L / time og efter 5 timers filtrering blev alle Escherichia coli-celler dræbt, når indgangsvandet havde en bakteriel belastning på 103 kolonidannende enheder (CFU) pr. Ml. Den induktivt koblede plasma / massespektrometri (ICP / MS) blev anvendt til at bestemme en hvilken som helst spormængde af de sølv nano-partikler, der blev tilbage i vandprøven efter filtrering. Resultaterne viste, at nanopartikler er stabile på vandfilteret og ikke vaskes væk ved vandstrømning efter 5 timers filtrering. Det her rapporterede nano sølvbelagte filter har potentialet til at blive brugt som en effektiv vandbehandlingsteknik.