Destilleret vand

Destilleret vand er det samme som rent vand H2O eller vand der er raffineret ved destillation.

( kogning → fordampning → fortætning )

Destilleret vand indeholder ikke nogen form for tung metaller, sprøjtegifte, bakterier, parasitter, pesticider, mineraler, og en helt række af syntetiske kemikalier og  fluor eller andre gifte og derfor indeholder destilleret vand heller ikke salte og urenheder samt industrielle forureninger.

Destilleret vand er en gammel opfindelse, den går faktisk helt tilbage til universets skabelse. Der foregår konstant “destillation” næsten alle steder i verden. Den fordampning der foregår lige uden for vores dør kan man godt kalde destillation eller bedre kendt som den ”Hydrologic Cycle”, en fordampning af vand i jorden, søer åer og hav.

Efter 2. verdenskrig, har vi dumpet alle former for kemiske affald i vores søer, åer og floder der ende i havet. Alle disse åer og floder var vores alles vandforsyning før 2. verdenskrig. Vandets rensende funktion svækkes når disse forurenede kemikalier kommer ind i kredsløbet. Dit helbred bliver dårligere og dårligere efterhånden som din krop bliver en samlebrønd for gift.

Nå vi måler antal af partikler i vandet, vil målingerne ofte vise i vandværksvand på mellem 300 til 600 PPM (Parts Per Million), demineraliseret vand vil typisk måle 70 PPM mens destilleret vand er helt nede på 0-2 PPM.

Vand er vores vigtigste ressource på jorden. Vi bruger rent vand til alt. I menneske kroppen er vandindholdet omkring 70 % af den totale kropsvægt.

Aqua-65R

Bestil et tilbud

Se vores produkter her

  • Destilleret vand 1000-10.000

Ansvarsfraskrivelse:

Ingen informationer, udtalenser og oplysninger på denne hjemmeside, er evalueret af offentlig myndighed, den danske Lægemiddelstyrelse-eller Fødevarestyrelse. Denne side er oplysning om vores og andres erfaring og er ikke beregnet til selv at stille diagnose, behandle, helbrede eller forebygge nogen form for sygdom.