Celler

Vores DNA er RENT VAND

Rent vand styrker dit immunforsvar mod virus

Rent vand

Rent vand renser samtidig din krop for gift. Når dine celler skifter / danner nye celler er det vigtig at der er så få forstyrrende elementer som over hoved muligt.

Vacciner øger antistoffer i kroppen

Konklusion:

 • Jo færre antistoffer du producerer …..desto bedre
 • Jo stærkere dine celler er jo hurtigere kan de reagerer

Læs også om destilleret vand.

Læs mere om hvorfor du bør drikke rent vand.

Rent vand renser din krop for gift.

Hvorfor er ioniseret vand EKSTREMT sundt og forebyggende ? Læs mere her

hvor alle mineraler er blevet fjernet, så man står tilbage med rent vand.

Raske celler er bygget til at forsvarer dig mod sygdomme

En vaccine beskytter kun mod en sygdom.
Når du får en ny sygdom er dine celler blevet lidt svagere, fordi de vacciner du tidligere har indsprøjtning, går ind og blokere  forsvarsmekanismen mellem cellerne.
Raske celle er bygget til at forsvarer den værste sygdom på jorden. 
Når du spiser mad med gifte / sprøjtegift modtager din krop også metaller, hvilke er skidt for dit immunforsvar / raske celle.
Hvis du samtidig med vacciner og gift i mad og drikkevand bliver bestrålet med radiobølger, mikrobølgestråler / 5G og der kommer en virus forbi dit legeme, vil du med sikkerhed blive syg og måske hvis du i forvejen er svækket og gammel ende med at dø af denne infektion.
Det er det vi har været vidne til i Wuhan og Italien.
Corona-virus smitter det?

Sygdom opstår, når vores celler er forgiftede.

Corona-virus er virus, som udstødes af forgiftede celler. Kroppen forsøger at rense sig selv ved at udstøde affaldsstoffer.
Hvor mon de første tilfælde af Corona opstod? De opstod i  Wuhan, som var den første by, der, blev tæppebanket med 5G……mikrostråler.

Dr. Thomas

Raske celler beskytter kroppen

Dr. Thomas

Hver eneste dag i vores liv producerer kroppen over 50 MILLIADER celler.

Få celler af de 50 milliader bliver til kræftceller:

 • Ca. 1 % bliver beskadiget i processen og bliver til kræftceller.
 • Når du kommer til undersøgelse på et DANSK HOSPITAL bliver du ofte scannet og somme tider er du uheldig at de mere moderne maskoner med nyeste teknologi finder den ene procent eller lidt mere.
 • I princippet har vi alle sammen uden undtagelse, disse celler i vores krop.

Vi er præget i vores samfund til den opfattelse, at vi skal bekæmpe den ene procent …….i stedet for at opdage de 99 procent, der rent faktisk fungerer og hjælper hver og en med at overleve.

Alle former for kræft har tre ting til fælles:

1. Immunforsvaret er svagt og tappet for energi (som ikke er årsagen til kræft – men er en sammenhæng til, at de opstår.)

2. Kroppen er overbelastet af toksiner og affaldsstoffer. (årsagen til kræftceller opstår, med det formål at nedbryde toksiner og affaldsstoffer)

3. Der er en massiv tilstedeværelse af patogener (sygdomsfremkaldende faktorer) inden i og rundt om kræftceller (kræftcellerne er stadig ikke årsagen). Der kan være tale om parasitter, virusser, bakterier, gær og svampe som bliver en belastning for kroppen.

En tumor fungerer som en svamp, der opsuger de giftstoffer, som cirkulerer i blodet, lymfen og vævsvæsken.

Derfor har det store konsekvenser for patienten at få opereret tumoren væk i stedet for støtte til udrensning og større forståelse for hvilken funktion den har.

De fleste kræftformer opdages i udskillelsesorganerne som feks. :

 • Lymfe
 • Lunge
 • Lever
 • Brystkanal
 • Underliv
 • Tarm
 • Blodsystemet som fx leukemi

Hjertet består af en milliard celler, som ikke bliver til kræftceller

 • Hjertet er heller ikke nævnt i cancerregistret under statistikker

Under feberanfald og større infektioner som skoldkopper går tumoren (svampen) helt bogstaveligt i opløsning, og kræftcellerne bliver straks ført bort gennem lymfesystemet og andre udskillelsesorganer.

Vi er præget til den opfattelse, at opstille et større bombardement i stilling for at bekæmpe disse celler! Hvor disse celler rent faktisk mere har brug for, at få den rette støtte, i at nå helt ud ad kroppen med toksiner og affaldsstoffer.

Der i, vil der også findes kræftceller. Men det er dem vi opfatter som den reealle trussel!

Ligesom et lands soldater der har brug for den rette støtte, når de har bevæget sig ind i et ukendt og farefuldt miljø. Det sidste de har brug for, er at blive nedkæmpet af deres egne.

Mit spørgsmål er nu. Er kræftcellerne din ven eller er de din fjende?

Hvis du vælger det sidste. Så svarer det til, at du nedkæmper en del af dig selv og bombarderer ukendt miljø blandt dine venner!.

Udover vi hver eneste dag i vores liv producerer kroppen over 50 milliarder celler, indeholder vi omkring 100 milliarder bakterier som er 10 til 100 gange flere bakterier end der er celler i os. Det er bare vores normale flora. Disse floraer repræsenterer omkring 1.000 forskellige arter af bakterier.

Disse mikroorganismer holdes i skak af immunsystemet. Hver art af bakterier har flere steder der kan fremkalde et antistofrespons. Hvor mange der skal til for at udvikle en mikroorganisme og dermed antistofrespons afhænger af kompleksiteten af organismen.

Hvis vi reagerer med kun 3 antistoffer til hver bakteriearter i vores normale flora og 3 antistoffer for hver 100.000 af de 10+ milliarder miljøorganismer ville der rundt regnet være 300.000 antistoffer.

Sagt på en anden måde. Hvis vi ikke får lov af myndighederne/vaccine/industri BIG PHARMA til at bibeholde vores normale flora/tarmflora som danner minimale antistoffer selv – ud fra et intelligent program, bliver vi mere syge end at have en gang influenza!

Vaccinen vil provokere antistofferne til at hæve sig til 150 i gennemsnit pr. dag.

(skabe en kunstig vækst i samme tilfælde som en parasit tilvækst – normalt tal er 46)

Konklusion:

 • Jo færre antistoffer vi danner, desto bedre er det, i det de stiger under sygdom og ikke bør øges uden ”naturlig” sygdom!

Det vil sige at naturen rydder selv op efter menneskeskabte katastrofer men problemet her er, at det er et resultat af dette misbrug ( indtag af vacciner ) og kan føre til andre fysiologiske ændringer!

Problemet med disse misbrug er, at der sker en stigning i befolkningen med kræft, de såkaldte autoimmune sygdomme, autisme osv… listen er lang!

Immunforsvaret kan opfatte kemi som en trussel og danne antistoffer imod det. Det kaldes immunisering.

Få ved, at eksisterende vacciner ikke har gennemgået rigtige videnskabelige test – med placebokontrollerede effektundersøgelser – og de opfylder kravene til videnskabelig dokumentation. Vaccination er således en hypotese, som ikke er videnskabeligt bevist.

I dag er næsten umuligt at opleve kroppens egne processer fordi vi er blevet ”steriliseret” mod alt muligt!

Under feberanfald og større infektioner som skoldkopper går tumoren (svampen) helt bogstaveligt i opløsning, og kræftcellerne bliver straks ført bort gennem lymfesystemet og andre udskillelsesorganer.

Blandt de vigtige forudsætninger for at helbrede kræft og de fleste andre sygdomme, både de alvorlige og de mindre alvorlige.

1. At neutralisere de toksiner og giftstoffer, der svækker immunforsvaret og giver næring til eller tiltrække patogener. (Alle de stoffer, der belaster kroppens afgiftningssystem og øger antallet af frie radikaler, fremskynder sygdomme.

Fx kemisk forarbejdet fedtstoffer – i sær transfedtsyre – raffineret sukker som melis, koffein i større mængder, elektronisk stråling, lægemidler, kemo, stråling og kemiske miljøgifte som Roundup)

2. At styrke immunforsvaret for at fjerne alle patogener og holde dem væk.

3. I forbindelse med afgiftning af alle skadelige parasitter, virusser, bakterier, svampe, skimmelsvampe og former for gær og udskille disse fra kroppen.

Der er håb – have og søer dør, når de bliver forurenede, og ilten slipper op, men hvis de renses til et niveau, aktiveres deres selvbredelsessystem. Derefter renser søer og floder sig selv.¨

Præcis sådan fungerer det også for mennesker (2/3 af os består af vand) og bør ikke bestå af kemi, giftstoffer og syntetiske lægemidler!

Drik rent vand filtreret med omvendt osmose

Når vi er begyndt at afgifte og i stedet tilfører positiv energi i form af økologisk mad, hvile, meditation, stressforløsende metoder, bevægelse, vil kroppen selvhelbredende system tage sig af resten

I dag lider mange mennesker med lavt energiniveau, og derfor fungerer de ikke så godt, som de kunne, hvilke bidrager til nedtrykthed og lavere selvfølelse.

Kroppens afgiftning, detoxing

Den pH, vi har i de indre væsker, afspejler den indre sundhed og påvirker hver eneste celle i kroppen. Jo nærmere på pH er på 7,35-7,45, desto bedre forudsætning for at modstå giftstoffer, miljøgifte & stress der forårsager normale celler muterer om til kræftceller (et affaldsprodukt) og andre sygdomme.

• Hvilken længere periode har du været i som har været ekstremt stresset samtidig med fødevarer som indeholdte tom energi? Få denne episode forløst med psykoterapi, energiteknikker eller andre stressforløsende muligheder

• Dyrk yogaøvelser, mediter, gå turer.

• Dyrk akupunktur, blomstermedicin, homøopati, medicinsk økologisk cannabis (CBD) (THC) olier

Spis kun økologisk og usprøjtede grønsager

 • Omega 6-fedtsyrer bør være på 33 %
 • Omega 3-fedtsyre bør være på 54 % som fx findes i nødder og avocadoer, de kan bidrage til at genoprette centralnervesystemet
 • Mættet fedt som fx kokosolie med smag
 • Jomfruolivenolie er en koncentreret energikilde som forsyner dig med nødvendige byggesten til cellemembranerne og som forsyner dig med en mængde hormoner og hormonlignende stoffer

Fedt øger også optaget af alle mineraler

Når det er mættet fedt i dit måltid, kan det gå længere tid før du bliver sulten.

I tillæg er fedtet nødvendig for at du kan udnytte de fedtløselige vitaminer A, D, E og K og omdanne karotin til vitamin A. Fedtet øger også optaget af alle mineraler.

Husk at mættet fedt er den foretrukne energikilde for dit hjertet og er med til at sænke dit kolesterolniveau.

 • Sørg for at få adgang til naturlig sol

På grundlag af de aktuelle statiske oplysninger, er behandling af kræft med undertrykkende metoder som fx strålebehandling, kemoterapi og kirurgi reducerede chancerne for fuld helbredelse de sidste 70 år katastrofale.

I sidste ende kan de ufejlbarlige kræftdiagnoser, spores til medicinsk sponsoreret lægeuddannelser, hvor en helt generation af læger, giver udtryk for deres subjektive følelser eller overbevisninger om, hvad de havde iagttaget på et CT-scanningsbillede, og har offentliggjort dem i tidsskriftartikler eller hospitalsjournaler.

Vi er blevet frarøvet vores kraft. Men faktisk er det sådan, at livskraften findes overalt, også inden i os selv.