Tungmetalforgiftning

Vores DNA er RENT VAND
Rent vand

Børn og gravide er særligt udsat for gift og tungmetaller fra drikkevand også i Danmark

Kronisk tungmetalforgiftning er en del af en cocktaileffekt!

Mikrobølgestråling, emotionel stress, arbejdsmæssig pres, DNA, pesticider – især glyphosat og tungmetaller spiller sammen og skader det endochrine system (hormonsystemet), som står for ca.80 procent af den kommunikation der foregår i kroppen.
Når legeme ikke kan kommunikerer er det nemt for virus, parasitter og bakterier at komme til
Vidste du at borrelia laver af bla. tungmetaller og hvis du får den ind i dit legeme er du nødsaget til at blive afgiftet for tungmetaller før du han helbredes for borrelia. 
 

Glyphosat er ingrediensen i alle sprøjtegift som pesticider og roundup

 

Glyphosat har fået tildelt rollen som hjælperen der leder tungmetallerne ind over cellemembranen. Dvs. Glyphosat er en art Trojansk hest. Når tungmetallerne er kommet inden for cellens murer, er den i sikkerhed, for her kan immunforsvaret ikke nå den. Herfra nedbrydes cellen gradvist indefra. Eller ude fra, da immunforsvaret angriber egne celler for at udstøde de toksiske stoffer.
Glyphosat spiller nemlig også en anden vigtig rolle i dette spil,  nemlig at den udskifter sig selv med glycins plads i proteiner. Når ombytningen har fundet sted kan proteinerne ikke fordøjes og bliver derved omsannet til gift i maven. Hvilke fører til betændelsestilstand i tarmen.
En ond cirkel
Med en betændt tarm fremprovokerer man dermed et svækket hormonsystem, der gradvist bliver perforeret, og angrebet af uønskede bakterier og parasitter og dermed angribes andre vigtige organer.
Hvad gør Glyfosat ved pinealkirtlen ?

Se video med Ib Borup fortælle om glysofat og gravide piger

Arvesølvet:
Danske læger fraråder gravide at spise tun fordi at de store fisk har meget tungmetaller i sig.
På samme måde er der store mængder kobber i vores fødevare som følge af at vores landbrug der udleder store mængder kobber i vores miljø med svinegyllen som er det mest op dyrkede i Verden.  ( 65 % er opdyrket )
———————————–
Kronisk tungmetal og pesticideforgiftning gør os til levende batterier, fordi metaller tiltrækker elektromagnetiske bølger og dermed mikrobølge stråling. Hvert menneskes evne til at afgifte sig er individuel og afhængig af DNA, og de tungmetaller vi arver fra vores mor og far. Man ved at “arvesølvet” videregives 4 generationer tilbage fra mor til foster. En normal krop kan løbende afgifte sig for tungmetaller, men ikke hvis de havner inden i cellerne, dvs. skaber en kronisk tungmetalforgiftning. Derfor vil blodprøver ikke vise nogen form for forgiftning, men kun en provokeret urintest med f.eks. DMSA (lægemiddel) vil kunne gøre det. Halvdelen af den danske befolkning har generelt et DNA, som kan afgifte kviksølv, den anden halvdel kan ikke. Derfor er kviksølv særlig alvorlig, fordi så mange har haft eller stadig har kviksølv i tænderne. En kvaksalver var i øvrigt oprindeligt en betegnelse i USA for tyske læger/tandlæger, som brugte kviksølv til behandling (lige før medicinal industrien blev grundlagt i 1900 af Rockefeller og hvor kviksølv blev accepteret bl.a. i vacciner og stadig er det i USA . I dag hedder det Thimerosal, hvilket er kemisk fremstillet og patenteret kviksølv, som er den giftigste form du kan få. Det sprøjtes direkte ind i blodbanen på spædbørn via vacciner).
Kroppen lagrer tungmetaller, som den ikke kan udskille, de svageste steder i kroppen. Det vil sige, at symptomerne på kronisk tungmetalforgiftning i kombination med mikrobølgestråling er individuelle og lige så forskellige som hvert menneskes historie er. Ligeledes kan symptomerne ramme flere forskellige steder og eller flytte rundt i kroppen sammen med parasitter.
Nogle mennesker bliver psykisk syge og andre får fysiske problemer eller begge dele. Der er eksempler på f.eks. Parkinsonssyge og Borreliaramte, der er kommet sig efter afgiftning med lægemidler hos specialuddannede læger.
Da Sundhedsstyrelsen har frataget de fleste af disse speciallæger tilladelse til at bruge de bedste lægemidler til en bred afgiftning, som er bl.a. DIMAVAL og DMSA, står de danske borgere som selv har betalt for undersøgelse og test i afmagt og må ty til Holistiske behandlere, der ikke har adgang til test af lever, nyrer og laboratorier.
Danskere er generelt alle kronisk bly og kobberforgiftede i forskellig grad ifølge mere end 100 provokerede urintest, som borgere via privatlæger eller andre behandlere har foretaget gennem Nordic Lab.
Et antal test kan fremsendes på diagnoser som: Borrelia, sclerose, Parkinsonsyge, medfødte arm og ben-defekter/udkendt kromosom translokation, kronisk migræne, træthedssyndrom, allergi…