Pinealkirtlen

Pinealkirtlen

Pinealkirtlen

Pinealkirtlen er det glemte tredje øje. For mange år siden blev det tredje øje brugt hver dag. Pinealkirtlen som vi også kalder den.

Lægen Herophilus var den første der opdagede pinealkirtlen

Første gang man kendte til pinealkirtlen var fra tiden omkring Herophilus, der levede i det tredje århundrede fvt. Han var en mange læger på Alexander den stores tid i det der nu er Grækenland.

Hos fosteret kan man se Pinealkirtlen bliver dannet i fostret ca. 7 uger ( 49 dage ) efter undfangelsen. Det er også i ca. 7 uge at de første tegn på hvilken køn barnet får. Pinealkirtlen er anatomisk positioneret i midten af hjernen og dannet i specialiserede celler i fosterets gane

Pinealkirtlen er ikke en del af den menneskelige hjerne,

Hjernens ventrikler producerer cerebrospinalvæsken, der er salt- og proteinrig og hjælper med at rense affaldsstoffer ud af hjernen.

I mange år anså man pinealkirtlen for at være et levn fra vores reptile fortid, uden nogen form for gavn.

Det man ved i dag er at pinealkirtlen er omgivet af det limbiske system eller emotionelle hjerne. Det limbiske system er en samling af hjerne strukturer der er intimt involverede i oplevelser som nydelse, glæde, raseri, angst og frygt. Af den grund har pinealkirtlen stor betydning for vores hjernes emotionelle centre.

Pinealkirtlen har været glemt, skjult eller bevidst holdt hemmelig ?

Melatonin der er et hormon produceres hovedsageligt i hjerneområdet corpus pinale eller i koglekirtlen / pinealkirtlenr . Man undersøger stadig, hvilken funktion melatonin og pinealkortlen har hos mennesker.

Pinealkirtlen

Med et vandfilter renser du din Pinealkirtel

Vandfilteret er bygget på den mest anerkendte metode i verden, omvendt osmose princippet. Omvendt osmose er udviklet i 50`erne og er det mest brugte vandrensningsmetode i alle lande.

Fakta om melatonin som dannes i pinealkirtlen:

  • Døgnrytme
  • Produktion af serotonin
  • Melatonin
  • Søvn hormonet
  • Melatonin er en kraftfuld antioxidant
  • Melatonin hæmmer udbredelsen af visse kræftformer
  • For lavt melatonin svækker det din thymuskirtel der hjælper imunforsvaret
  • Melatonin baner vejen for nye blodforsyninger, som tumorer kræver, for at skabe deres hurtige vækst ( angiogenese )

Melatonin har kroppen brug for, for at for at komme af med de frie radikaler, der kan give inflammation og cancer.

Pinealkirtlen producere serotonin og melatonin der styrer vores hormoner

Aldring

Det centrale element forbundet med aldring er tab af fysiologisk kapacitet i vore celler og i vore vitale organer.

Mange sygdomme, og i sidste ende døden, kommer som følge af en systematisk nedbrydning af vores molekylære integritet, der gør os modtagelig for en lang række sygdomme.

Husk på hvad i læste om

Tvillingestudier har vist at arvelig faktorer vægtes med kun 20 – 30 % mens kemiske, tungmetaller, mikrostråler / WiFi og livsstil og kost vægtes med 70 – 80 %

Øverst mellem vores to hjernehalvdele ses  pinealkirtlen.

Pinealkirtlen

Fakta om Pinealkirtlen:

  • Pinealkirtlen styrer vores vævsmønstre, herunder vores sæsonbetonede funktioner

Mangel på melatonin forårsager:

  • Neurologiske lidelser
  • Parkinson
  • Alzheimers
  • Cancer / kræft
  • Fremmer aldring
  • Diabetes etc. etc.

Flere opdagelser af pinealkirtlens funktion kan ændre vores tids fysiske og åndelige verden.

Det siges at man med en ren og giftfri pinealkirtel kan kontrollere eller tankeoverføre andre menneskers tanker og handlinger i den fysiske verden.

Personer der dyrker pinealkirtlens kraft, siges at de har følelsen af eufori og enhed for personens sind og giver dem en følelse af at alt er kendt.

Man kan opnå denne aktivering gennem yoga, yinyoga, meditation og forskellige andre okkulte metoder. 

Jyllandsposten har researche lidt på tankeoverføring / telepati Læs artiklen her på denne side

Det lydder som noget vi kun sjældent hører om, men de tidligere sovjetuniversiteter samt forskellige ”skygge”organisationer har undersøgt disse virkninger i virkelig lang tid, idet oplysningerne er låst fra officielt anerkendelse.

Undersøgelser af pinealkirtlen efter død, har vist store koncentrationer af fluor og natriumfluorid der kommer ind via tandpasta og drikkevand, cola, tilsætningsstoffer i maden og solcreme etc. etc.av

Lav din egen økologisk tandpasta med økologisk kokosolie på 5 minutter.

Pinealkirtlen absorberer / optager altså fluor og natriumfluorid og er en af de vigtigste årsager til at vi ikke kan bruge pinealkirtlen som beskrevet ovenfor.

Det ser ud til at vi ikke længere kan balancerer vores hormonelle processer i kroppen når vi får fluor, natriumfluorid ind i kroppen.

En måde at rense din krop for gift og samtidig undgå at få mere fluor ind i kroppen er ved at installerer et vandfilter under vasker. Omvendt osmose anlæg renser alle gifte, tungmetaller, bakterier, sprøjtegifte, pesticider fra dit drikkevand.

Over 90 procent af al serotonin fremstilles i fordøjelsessystemet, som er på sit højeste midt på dagen hvor du er aktiv.

Udskillelsen af melatonin begynder mellem klokken 21:30 og klokken 22:30. Den når sit højdepunkt mellem 1 og klokken 2. Det laveste niveau er omkring middag.

For lidt lys / manglende eksponering for naturlig lys ( hvis man sover til middag ) kan føre til mave-tarm-problemer, der påvirker hver eneste celle i kroppen.

At tilføre kosttilskud får kroppen til at ophøre med ikke selv at producere, det nedarves langsomt fra generation til generation.

Hvad gør mikrobølgestråling ved vores pinealkirtel ?

Vores endochrine system (hormonsystem) styres af en tredelt direktion: Pinealen, hypothalamus og hypofysen. Disse tre ledere giver besked til de øvrige endochrine kirtler. Hvis signaler fra ledelsen udebliver, passificeres f.eks. binyrernes kortisol produktion, og stress opstår.
Pinealkirtlen opfanger lys-energi og er ansvarlig for produktionen af søvnhormonet melatonin, DMT -drømme/indre billeddannelse og heparansulfat, som er kroppens rengøringsmiddel. Efter mørkets frembrud producerer Pinealen melatonin, som fungerer som et godstog, der fordeler sulfatet ud i kroppens centralnervesystem.
Sulfaterne har nøglekort til cellerne, fordi de er rengøringspersonalet. De er de eneste stoffer, som cellen lukker ind – og sulfaterne renser så cellerne. Hvorfor er vi så tungmetalforgiftede, hvis kroppen er selvrensende? Fordi stråling ( Microwave / Wifi ) påvirker Pinealen og hele kroppens energisystem, og fordi tungmetaller svækker Pinealkirtlens evne til at danne melatonin og sulfat.
I hver svedkirtel samt i Pinealen sidder en spiralformet sensor, der fanger elektriske lyssignaler fra solen. Udefra kommende stråling stresser disse sensorer, når og hvis de ikke resonerer med de frekvenser vores krop er designet til. Når sensorerne tilmed er forgiftede – hvad Pinealen er hos de fleste voksne (0-16 årige er testet og her havde 39 procent en Pineal kirtel forkalket med kalk, aluminium og fluor, clor m.m.), vil vores Pineal og hud tiltrække stråling, lige som Smartmetre (fjernaflæste målere), der gradvist blive møre og brænder sammen, fordi de interferrer med andre former for mikrobølger, hvis indvirkning, ingen har kontrol over.

Rens din krop for gift med verdens bedste vandrensningsystem

Pineal kirtlen

Ny type 4in1 omvendt osmose – Patenteret i hele verden

Forhandles i +25 lande i verden

Også hos dyr findes der naturligt et tredje øje.

Vidste du at alle slanger har tre øjne ?

Slanger kan ikke se med det i klassisk forstand, men de bruger det til at vurdere, om det er nat eller dag, siger han.

Som pinealkirtlen regulerer søvnrytme hos os mennesker, regulerer pinealøjet  slangens døgnrytme. Det sender et signal til pinaelkirtlen, der også kaldes koglekirtlen / pinealkirtlen, i hjernen, og hvis det er mørkt, begynder den at producere melatonin. Melantonin gør både os mennesker og dyr trætte.

Billedet her er fra et firben af arten Anole.

Pinealøjet

Ansvarsfraskrivelse:

Ingen informationer, udtalenser og oplysninger på denne hjemmeside, er evalueret af offentlig myndighed, den danske Lægemiddelstyrelse-eller Fødevarestyrelse. Denne side er oplysning om vores og andres erfaring og er ikke beregnet til selv at stille diagnose, behandle, helbrede eller forebygge nogen form for sygdom.