Cancer

Vores DNA er RENT VAND

Kampen mod KRÆFT er et kæmpe BEDRAG! – Se videoen med Julius

Rent vand

Hvad består en kræftcelle af?

Kræftceller er i virkeligheden svage celler, som er blevet svækket og ændret på grund af mangel på ilt og næringsstoffer. I stedet lever de af affaldsstoffer og sukker. Dårlige omstændigheder kan få vores celler til at ændre dna og bliver til kræftceller. Når vores celler er slidt, så er de ”instrueret” i at slå sig selv ihjel. De bliver udskiftet regelmæssigt, men det kan disse kræftceller ikke. De hober sig op og bliver til kræftknuder.

Også hjerneceller går til, hvis de ikke bruges, men vi kan danne nye celler, hvis vi får brug for dem. Det troede man ikke før, men det kan vi. Mennesket er jo et fantastisk væsen. Vi er som et celle-kollektiv. Cellerne er selvstændige, men samarbejder. Naturlig behandling giver bedre overlevelse

Kræftceller og mange andre sygdomme opstår på grund af acidosis (mælkesyregiftstoffer), men det er kræft og andre symptomer som bekæmpes og ikke acidosis! Her er hvad du kan gøre for at få din pH i balance.

Acidosis opstår, når dine nyrer og lunger ikke kan holde din krops pH i balance.

En kræftcelle har brug for 10 til 50 gange så meget glukose som en almindelig celle og er et resultat af en LAV krops pH værdi. Kræftcellerne forbruger primært glukose og glutamin.

Hvis din kropsvæske indeholder for meget syre, føres det til livsfarlig acidosis – en tilstand, hvor sunde celler ødelægges på grund af den høje surhedsgrad. I et basisk miljø vil acidosis forsvinde af sig selv.

Diagnosticering af kræft virker simpelthen ved at afsløre de steder i kroppen, hvor celler indtager ekstra glukose grundet alt for højt surhed (acidosis) på skalaen.

80% af alle kræftformer, er drevet af enten mutationer eller miljøfaktorer, der arbejder for at forbedre eller efterligne insulinens virkning på begyndende tumorceller. https://archive.sciencewatch.com/…/aut/2010/10-nov/10novCant/

En af de ting, der udover glukose får kræft til at blive tydeligt i kroppen, er betændelsestilstanden. Vi har inflammation i den sammenhæng. Kronisk højt indhold af blodsukker skaber betændelse.

Dette ses i mange situationer fx med diabetes. Glukose i sig selv er ikke kræftfremkaldende, men forhøjet dys reguleret glukose metabolisme kan føre til betændelse og kan forårsage en række andre forstyrrelser i kroppens overordnede metabolisme. Og det er ikke nogen fordel medmindre der er penge i kronisk syge mennesker?

Lactinsyre acidosis opstår, når der er for meget mælkesyre i din krop. Årsager kan omfatte kronisk alkoholbrug, hjertesvigt, kræft, anfald, leversvigt, langvarig mangel på ilt og lavt blodsukker. Selv langvarig motion kan føre til mælkesyreforgiftning.

Renal tubulær acidosis opstår, når nyrerne ikke er i stand til at udskille syre i urinen. Dette får blodet til at blive surt.

For at overleve i sådanne syreholdige, ugæstfrie omgivelser, bliver de defekte celler kaldes kræftceller tvunget til at mutere og forsøger at fordøje giftstoffer. De udleder flere næringsstoffer, for eksempel glukose, magnesium og kalcium, fra vævet, end de ville behøve, hvis de var celler, der voksede normalt

Acidosis opstår også i forbindelse med stress – uløselige stresskonflikter og dertil tankemylder. (søg på Youtube , guidet meditation

Tjek evt. din indre pH-værdi med pH Test SWtrips

Med hensyn til dit blod: Ved at få dit pH balance via væske, kost og basisk livsstil vil det skabe balance i dit blod.

Hvad kan der anvendes for at ændre sin surhed, acidosis til basisk, alkaline, pH?

Natriumbicarbonat blandet med vand og øko citron er blandt de billigste løsninger for at hæve blodets pH værdi

Aktivt kul trækker op mod 4000 giftstoffer ud af kroppen!. Aktivt ingrediens: Aktivt kul pulver (fra kokosnød)

Et vandfilter der renser dit drikkevand er en fantastisk forebyggelse mod mange sygdomme.

Ioniseringsmaskine producerer naturlig ioniseret, basisk vand af høj kvalitet, som er fyldt med antioxidanter.

Den rigtige ernæring og cellenæring over hele kroppen forårsager en domino effekt. Kroppen modtager korrekt DNA instruktioner når den får den korrekte ernæring som medfører en korrekt produktion af nye celler.

Kroppen tilvejebringer en balance I kroppen i forhold til syre/base balancen, kalkbalancen, de endokrine kirtler, triglycerider (fedtreserver i kroppen), kolesterol. pH værdien vil automatisk stige når de andre parametre er korrekte.

Optimering af mitokondriefunktionen er nøglen til forebyggelse og behandling af Kræft

Mitokondrie dysfunktion er kernen i stort set alle sygdomme – kræft især – Deraf strategier, der understøtter og optimerer mitokondriefunktionen, såsom ernæringsmæssige ketosis (opnået ved en højt fedtindhold, lav-netto kulhydrater diæt med fiber), intermitterende Faste, detoxe, stressforløsning og regelmæssigt motion/bevægelse så som yoga eller rask gågang er alle en del af løsningen.

En mor skriver:

Jeg festede i 6 uger og undgik at få fjernet min tyk tarm

Iltmangel producerer store mængder reaktive oxygenarter (ROS) og sekundære frie radikaler, der beskadiger DNA-proteiner og lipider (fedtstofferne inde i din cellulære membran).

I dag brænder de fleste glukose af som deres primære brændstof, takket være en overflod af raffineret (hvidt) sukker og forarbejdede raffineret korn i kosten og en mangel på sunde fedtstoffer.

Det forklarer også, hvorfor det lykkedes at transformer kræftceller ved at få de sunde (fede) fedttyper. Øko koldpresset kokosolie med smag, cannabisolie, hørfrøolie, chiafrø, omega 3… men har det nogen medicinsk interesse? og syntetisk cannabis olie, antihormoner og piller genkender kroppen slet ikke i samme omfang, for så at sige overhovedet om nogen..

De fleste af de største sygdomme, vi for øjeblikket behandler med hårde og giftige stoffer, kan potentielt løses med basisk, anti inflammatorisk kost, detox, faste, stressforløsende metoder , der guider dit valg af cellulære brændstoffer.

Lewis Cantley, direktør for Cancer Center ved Beth Israel Deaconess Medical Center ved Harvard Medical School; forskning inden for alle kræftformer hvor 80% er drevet af enten mutationer eller miljøfaktorer.

Dr. Otto Warburgs. Han modtog Nobelprisen i Fysiologi eller Medicin i 1931 for opdagelsen af maligne cellers metabolisme.
Benny Kaipparettu, Ph.D., og kolleger på Baylor University

Thomas Seyfried, Ph.D., 1 professor i biologi ved Boston College og en førende ekspert og forsker inden for kræftmetabolisme og ernæringsmæssig ketosis.

Kilder:

https://archive.sciencewatch.com/…/aut/2010/10-nov/10novCant/
https://www.healthline.com/health/acidosis
https://www.healthline.com/health/acid-base-balance…
https://nutritionandmetabolism.biomedcentral.com/…/s12986-0… https://www.bc.edu/bc-web/schools/…/departments/biology.html
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3941741/
https://ghr.nlm.nih.gov/condition/li-fraumeni-syndrome

Hvad er “cancer gener” ?

Ifølge standard teorien er kræftgener ”defekte” mutationer af normale celler. Så snart vi tuner ind til det ny medicinske paradigme, indser vi at intet i naturen er ”defekt” eller ”abnormt”.

Midt i 90’erne skrev Dr. med Ryke Geerd Hamer i sin tyske udgivelse Vermächtnis einer Neuen Medizin (En Ny Lægevidenskabs arv): ”Vi ved allerede at f.eks. adenoide brystkirtel kræftceller, produceret kun til engangs brug, genetisk er anderledes end de oprindelige autochthonous brystkirtel celler. Under helbredelsesfasen, efter at konflikten er blevet løst, fjerner TB-bakterier udelukkende de kræftceller der ikke længere er brug for, og efterlader de oprindelige celler intakte/ urørte. Den genetiske forskel er åbenbart det træk der gør det muligt for mikrober at opfatte hvilke celler der kan fjernes og hvilke der skal bestå/forblive.” En anden egenskab der tillader mikrober at genkende cancerceller er, at svulstceller afviger i størrelse og form fra de ”normale” celler, hvilket er årsagen til at konventionel medicin stempler dem, eller rettere sagt tolker dem som ”ondsindede”.

Dr. Hamer forklarer den genetiske forskel mellem cancer celler og “normale” celler med den kendsgerning, at cancerceller har en specifik, specialiseret, midlertidig funktion under et hvilket som helst Biologisk Special Program. Genetiske forandringer indtræffer således i ethvert kræfttilfælde og ved enhver såkaldt sydom!

Genetiske forandringer kan ikke finde sted uden hjernens involvering. Det hjernerelæ der kontrollerer ”sygdoms”-processen kontrollerer således også de genetiske forandringer i de konflikt-relaterede organceller (værende den oprindelige ”organ-hjerne”)

Dr. Hamers forskning afslører/ åbenbarer at Naturens Biologiske Special Programmer er kodet ind i hver eneste celle og således indgraveret/ prentet i den genetiske kode. Nødprogrammernes meningsfulde natur tilbageviser/ modbeviser teorien om at sygdomme, og i særdeleshed kræft, skyldes ”defekte gener”. Den beviser at doktrinen om sygdommes genetiske oprindelse er forkert.

Kræft spredning kan defineres som en trafikprop, hvor årsagen til den opstod bør kendes.

Den kræft med spredning, vi almindeligvis referere til som sygdom, er i ”virkeligheden” slet ikke det vi tror om det; det er i stedet en udvidet immunreaktion (alarmberedskab), som skal være med til at rense en eksisterende tilstand af kongestion (trafikprop) ud, der er ved at kvæle en gruppe celler (biler ophobet i massevis).
Kræftceller (alarmberedskabet ligesom brandmanden) spredes ikke tilfældigt i hele kroppen. De placerer sig fast rundt om kroppen på steder, hvor der også er kongestion, steder, der mangler ilt. (brandmanden har derfor iltmaske)
Selv om kræftcellerne (brandmændene) kom ind i lymfegangene (indtrængning af bilerne) og blev transporteret andre steder hen i kroppen, vil immunforsvaret alligevel forsøge at holde dem (personen i bilen og brandmanden) i live, så forstærkning kan redde livet fra toksinerne og den manglenede ilt.
Vi er præget i vores samfund til den opfattelse, at vi skal bekæmpe den ene procent (brandmanden eller trafikproppen) det svarer til, at løsning på trafikproppen bliver fjernet med en bulldozer i stedet for at opdage de 99 procent (motoren, bildelene, personen og organdelene), der rent faktisk fungerer og der hjælper hver og en med at overleve! (udskifte, udrense og udskille) – trafikkøen går over eller der tillægges nye ruter!
Alle former for kræft har tre ting til fælles:
1. Immunforsvaret (bilen, kroppen) er svagt og tappet for energi (som ikke er årsagen til kræft (brandmanden) – men er en sammenhæng til, at de opstår.)
2. Kroppen (bilen) er overbelastet af toksiner og affaldsstoffer. (årsagen til kræftceller (brandmanden) opstår, med det formål at nedbryde toksiner og affaldsstoffer) ligesom ilden eller branden.
3. Der er en massiv tilstedeværelse af patogener (sygdomsfremkaldende faktorer som forgiftning) inden i og rundt om kræftceller (som er brandmanden, kræftcellerne er stadig ikke årsagen). Der kan være tale om parasitter, virusser, bakterier, gær og svampe som bliver en belastning for kroppen, ligesom trafikproppen, ilden eller branden vil kunne være)
En tumor som den kaldes, fungerer som en svamp/slange, der opsuger de giftstoffer, som cirkulerer i blodet, lymfen og vævsvæsken.
Derfor har det store konsekvenser for patienten (bilen) at få opereret tumoren (svamp/slangen) væk i stedet for støtte til udrensning og større forståelse for hvilken funktion (brandmanden/svamp/slangen) har.
De fleste kræftformer (brandmænd, svampe og slanger) opdages i udskillelsesorganerne som fx lymfe, lunge, lever, brystkanal, underliv, tarm og blodsystemet som fx leukemi. (Hjertet består af en milliard celler, som ikke bliver til kræftceller. Hjertet er heller ikke nævnt i cancerregistret under statistikker). Hjertet har en anden funktion som fx en pumpe, og det vil ikke give mening for brandmanden, at slukke pumpen!
Under feberanfald og større infektioner som skoldkopper går tumoren (svampen/slagen) helt bogstaveligt i opløsning, og kræftcellerne (brandmændene) bliver straks ført bort (ligesom at rutsje) gennem lymfesystemet og andre udskillelsesorganer, ligesom det vil være tilfælde gennem bilens udstødning.
Vi er præget til den opfattelse, at opstille et større bombardement i stilling for at bekæmpe disse celler (brandmænd)! Hvor disse celler (brandmænd) rent faktisk mere har brug for, at få den rette støtte, i at nå helt ud ad kroppen med toksiner og affaldsstoffer.
Der i, vil der også findes kræftceller (brandmænd). Men det er dem vi opfatter som den reealle trussel!
Ligesom et lands soldater der har brug for den rette støtte, når de har bevæget sig ind i et ukendt og farefuldt miljø. Det sidste de har brug for, er at blive nedkæmpet af deres egne.
Mit spørgsmål er nu. Er kræftcellerne (brandmændene) din ven eller er de din fjende?
Hvis du vælger det sidste. Så svarer det til, at du nedkæmper en del af dig selv (brandmanden) og bombarderer ukendt miljø blandt dine venner!.
Der er håb – have og søer dør, når de bliver forurenede, og ilten slipper op, men hvis de renses til et niveau, aktiveres deres selvbredelsessystem. Derefter renser søer og floder sig selv.¨
Præcis sådan fungerer det også for mennesker (2/3 af os består af vand) og bør ikke bestå af kemi, giftstoffer og syntetiske lægemidler, eller for den sags skyld, bulldozer!
Når vi er begyndt at afgifte og i stedet tilfører positiv energi i form af økologisk mad, hvile, meditation, stressforløsende metoder, bevægelse, vil kroppen selvhelbredende system tage sig af resten
Jo flere faktorer, desto værre er det for kroppen. Jo færre faktorer, jo bedre er det for din krop <3
Blandt de vigtige forudsætninger for at helbrede kræft og de fleste andre sygdomme, både de alvorlige og de mindre alvorlige.
1. At neutralisere de toksiner og giftstoffer, der svækker immunforsvaret og giver næring til eller tiltrække patogener. (Alle de stoffer, der belaster kroppens afgiftningssystem og øger antallet af frie radikaler, fremskynder sygdomme.
Fx kemisk forarbejdet fedtstoffer – i sær transfedtsyre – raffineret sukker som melis, koffein i større mængder, elektronisk stråling, lægemidler, kemo, stråling og kemiske miljøgifte som Roundup)
2. At styrke immunforsvaret for at fjerne alle patogener og holde dem væk.
3. I forbindelse med afgiftning af alle skadelige parasitter, virusser, bakterier, svampe, skimmelsvampe og former for gær og udskille disse fra kroppen.
Kroppens afgiftning, detoxing.
Den pH, vi har i de indre væsker, afspejler den indre sundhed og påvirker hver eneste celle i kroppen. Jo nærmere på pH er på 7,35-7,45,pH Test Strips (100stk.) – Tjek din indre pH-værdi https://chanson.dk/shop/tilbehoer/ph-test-strips/
desto bedre forudsætning for at modstå giftstoffer, miljøgifte & stress der forårsager normale celler muterer om til kræftceller (brandmænd) og andre sygdomme.
• Hvilken længere periode har du været i som har været ekstremt stresset samtidig med fødevarer som indeholdte tom energi? Få denne episode forløst med psykoterapi, energiteknikker eller andre stressforløsende muligheder
• Dyrk yogaøvelser, mediter, gå turer.
• Dyrk akupunktur, blomstermedicin, homøopati, medicinsk økologisk cannabis (CBD) (THC) olier
Alt i økologisk
• Omega 6-fedtsyrer bør være på 33 % og omega 3-fedtsyre bør være på 54 % som fx findes i nødder og avocadoer, de kan bidrage til at genoprette centralnervesystemet
• Mættet fedt som fx kokosolie med smag og jomfruolivenolie er en koncentreret energikilde som forsyner dig med nødvendige byggesten til cellemembranerne og som forsyner dig med en mængde hormoner og hormonlignende stoffer. Når det er mættet fedt i dit måltid, kan det gå længere tid før du bliver sulten. I tillæg er fedtet nødvendig for at du kan udnytte de fedtløselige vitaminer A, D, E og K og omdanne karotin til vitamin A. Fedtet øger også optaget af alle mineraler.
Husk at mættet fedt er den foretrukne energikilde for dit hjertet og er med til at sænke dit kolesterolniveau.
• Sørg for at få adgang til naturlig sol
Vi er blevet frarøvet vores kraft. Men faktisk er det sådan, at livskraften findes overalt, også inden i os selv.

Det var den unge tyske læges eget MR-billede, der lå i indbakken dengang i forsommeren 2016

Svulster i bugspytkirtel. Udbredte forstørrede lymfeknuder i maven. Svulst i et ribben.
Scanningsbillederne var ikke til at tage fejl af.
Den norske unge læge Øyvind Torp har nu skrevet sin bog ‘Selvforsvar mod kræft’ – ti ting du selv kan gøre’.
Helt konkret begyndte han at skære ned på sukker. Efterhånden undlod han næsten helt kulhydrater, samtidig med at han spiste mad, der bekæmper betændelse i kroppen, hvilket vil sige store mængder grøntsager, olivenolie og omega-3-tilskud.
Alkohol skar han næsten helt væk, og maden blev krydret med gurkemeje og peber.
Øyvind Torp begyndte at indlægge flere intensive træninger og sørgede for at få nok med sol for at styrke immunforsvaret.
»Jeg havde ingen illusioner om, at blåbær ville kunne kurere mig for kræft, eller at jeg ville blive raskere af at spise broccoli isoleret set. Men jeg havde fået – og har stadig – en fast tro på, at kombinationen af alle disse ændringer hver eneste dag kan være en dødelig kombination for kræftcellerne,« siger han.
Den norske læge blev opereret to gange og gennemgik mange følgende undersøgelser for at lede efter spredning.
Beskeden var efterfølgende, at kræften havde spredt sig, og så nogle uger efter var der ikke spredning alligevel.
Øyvind Torp er i dag stadig i live og lever nu efter den ændrede livsstil, som ifølge ham giver en god følelse af ‘at gøre noget’ og ikke føle sig magtesløs.
Øyvind Torp er desuden igen tilbage i arbejde og lever et godt liv med sin familie.
Gode råd fra lægen, der selv har kræft
1) Skær ned på sukker
De fleste kræftformer er afhængige af glukose for at få energi, så de kan sprede og dele sig. Begræns derfor mængderne af sukker fra slik og kosten.
2) Undgå og udrens skadelige stoffer.
Undgå skadelige stoffer som tobak, overdrevent alkoholforbrug og skadelige kemikalier. Spis helst økologisk for at undgå grøntsager og frugt, der har været udsat for sprøjtegifte.
3) Reducer stress
Forhøjede niveauer af stresshormoner kan dæmpe immunforsvaret. Hold stresshormoner nede ved at ‘rydde op’ i unødvendige aktiviteter i hverdagen.
4) Effektiviser immunforsvar
Sørg for at din krop har det, den har brug for af vitaminer, især dem med vigtige funktioner i opbygningen af immunforsvaret som B, C, D, E og K vitamin.
5) Undgå spredning
Gør kræftcellernes mikromiljø ugunstigt ved brug af urter og krydderplanter – gør dem en del af din daglige kost.
Kilde: Udpluk fra bogen ‘Selvforsvar mod kræft – ti ting du selv kan gøre’ af Øyvind Torp.
Gode råd fra lægen, der selv har kræft:
6) Spis mad, der ødelægger kræftcellernes blodforsyning:
Nydannelsen af blodkar er central for at kræftsvulster kan vokse. Den kan bremses ved hjælp af næringsstoffer i en række fødevarer som f.eks. bær, krydderier og nødder.
7) Dæmp betændelse i kroppen:
Langvarig betændelse skader kroppens raske celler og væv og svækker immunforsvaret. Den svækkede tilstand øger risikoen for kræft og giver desuden kræften bedre vækstvilkår. Spis derfor mad, der virker betændelseshæmmende. Det er især fødevarer som er rige på omega-3-fedtsyrer: avocado, chiafrø, helleflynder, laks, pekannødder, tunfisk og valnødder.
Undgå omega-6-kilder som majs-, solsikke- og sojaolie.
8) Hvert eneste træningspas virker:
Træning virker som medicin, der stimulerer immunforsvaret, regulerer blodsukkeret og mindsker betændelse.
9) Undgå fedme og forhøjede hormonniveauer
Begræns niveauet af kulhydrater i kosten og vær fysisk aktiv. Sådan kan du undgå overvægt og for høje niveauer af hormoner, som kan stimulere kræftvækst.
10) Dræb kræftceller
Kræftceller trives dårligt, hvis du dagligt spiser plantestoffer og bær, der kan bidrage til kræftcelledød. F.eks. avocado, blomkål, broccoli, kål og peberfrugt er godt at sætte tænderne i.
Kilde: Udpluk fra bogen ‘Selvforsvar mod kræft – ti ting du selv kan gøre’ af Øyvind Torp.
Du kan dele via Martin Hejlesen Jensen
Bogen udkommer 27. januar 2020 på dansk

Kræft har to sider – nu bør du høre godt efter!

Hver eneste dag i vores liv producerer kroppen over 50 MILLIADER celler. Af disse anslår man, at cirka en procent bliver beskadiget i processen og bliver til kræftceller. I princippet har vi alle sammen uden undtagelse, disse celler i vores krop.
Vi er præget i vores samfund til den opfattelse, at vi skal bekæmpe den ene procent i stedet for at opdage de 99 procent, der rent faktisk fungerer og der hjælper hver og en med at overleve! (udskifte, udrense og udskille)
Alle former for kræft har tre ting til fælles:
1. Immunforsvaret er svagt og tappet for energi (som ikke er årsagen til kræft – men er en sammenhæng til, at de opstår.)
2. Kroppen er overbelastet af toksiner og affaldsstoffer. (årsagen til kræftceller opstår, med det formål at nedbryde toksiner og affaldsstoffer)
3. Der er en massiv tilstedeværelse af patogener (sygdomsfremkaldende faktorer) inden i og rundt om kræftceller (kræftcellerne er stadig ikke årsagen). Der kan være tale om parasitter, virusser, bakterier, gær og svampe som bliver en belastning for kroppen.
En tumor fungerer som en svamp, der opsuger de giftstoffer, som cirkulerer i blodet, lymfen og vævsvæsken.
Derfor har det store konsekvenser for patienten at få opereret tumoren væk i stedet for støtte til udrensning og større forståelse for hvilken funktion den har.
De fleste kræftformer opdages i udskillelsesorganerne som fx lymfe, lunge, lever, brystkanal, underliv, tarm og blodsystemet som fx leukemi. (Hjertet består af en milliard celler, som ikke bliver til kræftceller. Hjertet er heller ikke nævnt i cancerregistret under statistikker).
Under feberanfald og større infektioner som skoldkopper går tumoren (svampen) helt bogstaveligt i opløsning, og kræftcellerne bliver straks ført bort gennem lymfesystemet og andre udskillelsesorganer.
Vi er præget til den opfattelse, at opstille et større bombardement i stilling for at bekæmpe disse celler! Hvor disse celler rent faktisk mere har brug for, at få den rette støtte, i at nå helt ud ad kroppen med toksiner og affaldsstoffer.
Der i, vil der også findes kræftceller. Men det er dem vi opfatter som den reealle trussel!
Ligesom et lands soldater der har brug for den rette støtte, når de har bevæget sig ind i et ukendt og farefuldt miljø. Det sidste de har brug for, er at blive nedkæmpet af deres egne.
Mit spørgsmål er nu. Er kræftcellerne din ven eller er de din fjende?
Hvis du vælger det sidste. Så svarer det til, at du nedkæmper en del af dig selv og bombarderer ukendt miljø blandt dine venner!.
Udover vi hver eneste dag i vores liv producerer kroppen over 50 milliarder celler, indeholder vi omkring 100 milliarder bakterier som er 10 til 100 gange flere bakterier end der er celler i os. Det er bare vores normale flora. Disse floraer repræsenterer omkring 1.000 forskellige arter af bakterier.
Disse mikroorganismer holdes i skak af immunsystemet. Hver art af bakterier har flere steder der kan fremkalde et antistofrespons. Hvor mange der skal til for at udvikle en mikroorganisme og dermed antistofrespons afhænger af kompleksiteten af organismen.
Hvis vi reagerer med kun 3 antistoffer til hver bakteriearter i vores normale flora og 3 antistoffer for hver 100.000 af de 10+ milliarder miljøorganismer ville der rundt regnet være 300.000 antistoffer.
Sagt på en anden måde. Hvis vi ikke får lov af myndighederne/vaccine/industri til at bibeholde vores normale flora/tarmflora som danner minimale antistoffer selv – ud fra et intelligent program, bliver vi mere syge end at have en gang influenza!
Vaccinen vil provokere antistofferne til at hæve sig til 150 i gennemsnit pr. dag. (skabe en kunstig vækst i samme tilfælde som en parasit tilvækst – normalt tal er 46)
Så jo færre antistoffer vi danner desto bedre er det, i det de stiger under sygdom og ikke bør øges uden ”naturlig” sygdom!
Det vil sige at naturen rydder selv op efter menneskeskabte katastrofer men problemet her er, at det er et resultat af dette misbrug og kan føre til andre fysiologiske ændringer!
Problemet med disse misbrug er, at der sker en stigning i befolkningen med kræft, de såkaldte autoimmune sygdomme, autisme osv… listen er lang!
Immunforsvaret kan opfatte kemi som en trussel og danne antistoffer imod det. Det kaldes immunisering.
Få ved, at eksisterende vacciner ikke har gennemgået rigtige videnskabelige test – med placebokontrollerede effektundersøgelser – og de opfylder kravene til videnskabelig dokumentation. Vaccination er således en hypotese, som ikke er videnskabeligt bevist.
I dag er næsten umuligt at opleve kroppens egne processer fordi vi er blevet ”steriliseret” mod alt muligt!
Under feberanfald og større infektioner som skoldkopper går tumoren (svampen) helt bogstaveligt i opløsning, og kræftcellerne bliver straks ført bort gennem lymfesystemet og andre udskillelsesorganer.
Blandt de vigtige forudsætninger for at helbrede kræft og de fleste andre sygdomme, både de alvorlige og de mindre alvorlige.
1. At neutralisere de toksiner og giftstoffer, der svækker immunforsvaret og giver næring til eller tiltrække patogener. (Alle de stoffer, der belaster kroppens afgiftningssystem og øger antallet af frie radikaler, fremskynder sygdomme.
Fx kemisk forarbejdet fedtstoffer – i sær transfedtsyre – raffineret sukker som melis, koffein i større mængder, elektronisk stråling, lægemidler, kemo, stråling og kemiske miljøgifte som Roundup)
2. At styrke immunforsvaret for at fjerne alle patogener og holde dem væk.
3. I forbindelse med afgiftning af alle skadelige parasitter, virusser, bakterier, svampe, skimmelsvampe og former for gær og udskille disse fra kroppen.
Der er håb – have og søer dør, når de bliver forurenede, og ilten slipper op, men hvis de renses til et niveau, aktiveres deres selvbredelsessystem. Derefter renser søer og floder sig selv.¨
Præcis sådan fungerer det også for mennesker (2/3 af os består af vand) og bør ikke bestå af kemi, giftstoffer og syntetiske lægemidler!
Når vi er begyndt at afgifte og i stedet tilfører positiv energi i form af økologisk mad, hvile, meditation, stressforløsende metoder, bevægelse, vil kroppen selvhelbredende system tage sig af resten
I dag slås alt for mange mennesker med lavt energiniveau, og derfor fungerer de ikke så godt, som de kunne. Man orker det ikke og slår ikke til, og det bidrager så til nedtrykthed og lavere selvfølelse.
Jo flere faktorer, desto værre er det for kroppen. Jo færre faktorer, jo bedre er det for din krop <3
Kroppens afgiftning, detoxing.
Den pH, vi har i de indre væsker, afspejler den indre sundhed og påvirker hver eneste celle i kroppen. Jo nærmere på pH er på 7,35-7,45, desto bedre forudsætning for at modstå giftstoffer, miljøgifte & stress der forårsager normale celler muterer om til kræftceller (et affaldsprodukt) og andre sygdomme.
• Hvilken længere periode har du været i som har været ekstremt stresset samtidig med fødevarer som indeholdte tom energi? Få denne episode forløst med psykoterapi, energiteknikker eller andre stressforløsende muligheder
• Dyrk yogaøvelser, mediter, gå turer.
• Dyrk akupunktur, blomstermedicin, homøopati, medicinsk økologisk cannabis (CBD) (THC) olier
Alt i økologisk
• Omega 6-fedtsyrer bør være på 33 % og omega 3-fedtsyre bør være på 54 % som fx findes i nødder og avocadoer, de kan bidrage til at genoprette centralnervesystemet
• Mættet fedt som fx kokosolie med smag og jomfruolivenolie er en koncentreret energikilde som forsyner dig med nødvendige byggesten til cellemembranerne og som forsyner dig med en mængde hormoner og hormonlignende stoffer. Når det er mættet fedt i dit måltid, kan det gå længere tid før du bliver sulten. I tillæg er fedtet nødvendig for at du kan udnytte de fedtløselige vitaminer A, D, E og K og omdanne karotin til vitamin A. Fedtet øger også optaget af alle mineraler.
Husk at mættet fedt er den foretrukne energikilde for dit hjertet og er med til at sænke dit kolesterolniveau.
• Sørg for at få adgang til naturlig sol
På grundlag af de aktuelle statiske oplysninger, er behandling af kræft med undertrykkende metoder som fx strålebehandling, kemoterapi og kirurgi reducerede chancerne for fuld helbredelse de sidste 70 år katastrofale.
I sidste ende kan de ufejlbarlige kræftdiagnoser, spores til medicinsk sponsoreret lægeuddannelser, hvor en helt generation af læger, giver udtryk for deres subjektive følelser eller overbevisninger om, hvad de havde iagttaget på et CT-scanningsbillede, og har offentliggjort dem i tidsskriftartikler eller hospitalsjournaler.
Vi er blevet frarøvet vores kraft. Men faktisk er det sådan, at livskraften findes overalt, også inden i os selv.